Sunt creator

Cum să fac să atrag lucruri în viața mea?

O întrebare pe care ne-o adresăm în fiecare zi.

Am o surpriză pentru tine: chiar acum iți creezi propria realitate, propriul viitor. Tu atragi lucruri în viața ta în fiecare moment chiar dacă vrei sau nu. Sigur că mare parte dintre lucrurile pe care le atragi te deranjează, dar trebuie să ințelegi de ce se întâmplă acest lucru.

Ești Creator, pe langa Iubire este cel mai de pret lucru care ți-a fost oferit înca de la crearea ta. Viitorul tău este stabilit de tine, înainte să vii în această viață, doar în linii mari, pe anumite aspect generale, în funcție de Alegerile Sufletului tău pentru această viață. În rest, tot ce va fi pe langă acest pilon central, creezi în fiecare moment.

Privește așa: viitorul tău este ca o linie de tren, iar tu esti trenul. Mergi înainte și oprești în stațiile mari pe care le-ai ales tu. Acestea sunt lecțiile principale prin care trebuie să treci, sunt obligatorii. Pe lângă aceste stații principale sunt multe lucruri în drumul tău: alte stații mai mici, munți, râuri, păduri, orașe, sate, oameni, animale, ploaie, soare, ninsoare, etc… ai înțeles tu…. Sunt foarte multe aspect la care te poți opri sau nu, pe care le poți vedea sau nu. Nu sunt obligatorii, țin de liberul arbitru.

Toate aceste lucruri secundare sunt ca un “news feed” sau ca un algoritm al cautarilor tale, al nevoilor tale. Creezi în interiorul tau propriul algoritm care va crea realitatea din viitorul tău. 

TOT CEEA CE EȘTI ÎN INTERIOR VA CREA CEEA CE EȘTI ÎN EXTERIOR

Este normal să fie așa, este cel mai bine pentru tine. Realitatea în care tu trăiești este ca o oglindă a ta pentru a te forța să vezi și să vindeci anumite răni, traume, frici sau emoții negative pe care le ai. Și se întâmplă asta pentru că ție îți este frică să te uiți la tine, să vezi ce nu este potrivit la tine.

Pentru a crea viitorul potrivit ție este nevoie să cureți acest “news feed”, algoritmul tău interior de cautare, de toate traumele, rănile, fricile și emoțiile negative. Abia atunci poți crea viitorul pe care ți-l dorești.

Viitorul ți-l creezi emițând gânduri potrivite (să fie în acord cu ceea ce ești la interior), la o vibrație în acord cu ele, în ACUM, nu în viitor. Ex: Sunt fericit! Greșit ar fi: Vreau să fiu fericit!

Iți doresc un viitor în acord cu alegerile Sufletului tău!

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?