Lună Nouă în Vărsător

În Februarie avem Lună Nouă în Vărsător, iar în România este pe 11 februarie, la ora 21:12.

Hmm…. Două numere angelice, interesant…

La Luna Nouă din februarie se activează energia unui numar mare de planete într-un semn al zodiacului. În momentul acestei noi luni, Soarele, Luna, Mercur, Venus, Jupiter și Saturn vor fi în Vărsător, creând un câmp de energie supraîncărcat. 

Energia vărsătorului este revoluționară, inovatoare și expansivă. Aduce idei noi, ambiții noi și darul de a ne vedea unul în celălalt. 

Concentrarea de planete într-un semn al zodiacului, va face ca energia noastră să se extindă sau să fie transmutată pe noi înălțimi vibraționale. Aspectul pe care alegem să ne punem intenția se extinde și o să-l simțim amplificat sub energiile lunii noi din februarie. 

Pe ce alegi să te concentrezi? Această doză puternică de energie poate fi canalizată în orice fel simțim că este potrivit pentru noi. Unde îți poți extinde viziunea? Cum poți aduce noi inovații la tot ceea ce faci? Unde poți schimba ceva? Această energie este acolo pentru a o folosi și a lucra cu ea, așa că, conectați-vă cu propriul vostru Univers interior și vedeți unde vă simțiți chemat. 

Odată cu apropierea planetelor din Vărsător, activate de Luna Nouă, putem vedea și schimbări la nivel global. Ultima dată când am avut o energie puternică, în vărsator, de genul acesta a fost în anii ’60 și a coincis cu mișcarea hippie. Toate lucrurile reprezentative pentru această mișcare- egalitatea, pacea și comunitatea, sunt toate foarte legate de energia Vărsătorului. În aceste zile poate exista o dorință puternică de a reveni la unele dintre aceste valori sau, probabil, de a le înrădăcina mai mult în societatea noastră. 

Crearea de programe comunitare, sociale și de egalitate de care să beneficieze toți, sunt posibile sub această energie. Deoarece este o Lună Nouă, este posibil să observăm începerea unor idei sau proiecte în această direcție, care vor înflori în lunile și anii următori. 

Luna Nouă, cu toată energia vărsătorului, activează și energiile Marii Conjuncții pe care le-am experimentat în Solstițiul din decembrie 2020. Energia din acea vreme era a răsăritului unui „pământ nou”. Un pământ nou, care este mai mult aliniat cu energiile vibraționale superioare și o trecere în afara constrângerilor și densității acestei realități actuale. În decembrie, ușa s-a deschis către un loc cu potențial creativ, unde am putea începe cu toții să plăsmuim o realitate superioară. Acea ușă a fost deja deschisă, iar Luna Nouă din februarie oferă un punct de activare. 

Folosiți prezența energiei pentru a vă ridica vibrațiile, nu doar pentru propria voastră bunăstare, ci pentru bunăstarea tuturor. Acum este momentul pentru a vă ridica vibrațiile și a le folosi pentru a trimite dragoste vindecătoare pe întreaga planetă.

Vizualizați-vă propria flacără interioară strălucind puternic și aruncând o pătură de lumină care binecuvântează și hrănește fiecare celulă vie de pe planetă. 

Lumina ta este atât de necesară. Sufletul tău este aici ca unul ales pentru a produce schimbarea conștiinței la nivel individual cât și planetar. Schimbarea este inevitabilă, acum ai  oportunitatea de a urca pe val.

În timp ce această Lună Nouă aduce atât de multă frumusețe și o reamintire că suntem co-creatori ai realității noastre, nu doar la nivel personal, ci și la nivel colectiv, poate declanșa și o oarecare tensiune. Ori de câte ori avem o linie de planete atât de apropiate, energiile lor se contopesc și acest lucru poate crea sentimente de copleșire, confuzie și că mergeți prin ceață. 

Energia puternică din aceste zile ne poate tulbura mintea, ne poate face să vedem mai greu drumul din față. S-ar putea să ne trezim nevoiți să ne odihnim sau să dormim. 

Lunile Noi sunt un moment excelent pentru a stabili noi intenții și pentru a vă gândi la obiectivele pe care doriți să le atingeți pentru luna următoare, dar cu toată această energie condensată, s-ar putea să simțim nevoia să ne luăm o perioadă de timp pentru a ne reîncărca și a reconstrui propria noastră Forță interioară. 

Îngrijirea de sine, în special iertarea și eliminarea resentimentelor din trecut pot fi deosebit de benefice în acest moment. 

Deși s-ar putea să ne simțim puțin confuzi din punct de vedere mental, acesta este întotdeauna semnalul nostru de a gândi mai puțin și de a ne conecta mai mult la inima noastră. 

Imaginați-vă energia plutind în jos, din creștetul capului și până în inima voastră. Pe măsură ce energia se instalează acolo, stați cu ea, ascultați-o și permiteți-i să vă vorbească. 

Așa că, de multe ori, ne pierdem în vorbăria mentală a minții noastre, dar uneori avem puterea să ne liniștim gândurile astfel încât cunoașterea noastră interioară să preia puterea. 

Cu toată energia puternică a aerului plutind în jur, merită, de asemenea, să ne amintim să nu ne mai bazăm atât de mult pe mental și să ne direcționam atenția spre inima nostră, spre ceea ce simțim. Aceste practici mici pot ajuta energia puternică a Lunii Noi din februarie să se simtă puțin mai blândă, liberă și canalizată într-o direcție mai pozitivă. 

Aspectul pe care vă puneți energia se va extinde. Deci, gândiți-vă unde doriți să direcționați această energie și permiteți Universului să facă restul.

Te provoc să redevii TU!!

Sursă apreciată cu drag : https://foreverconscious.com

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?