Întâlniri individuale

Te salut🤗 Visătorule,

Pentru că, în căutările tale, ai ajuns pe această pagină, Sufletul tău îți spune că are nevoie de ghidare. Treci printr-o situație de viață ce pare fără ieșire și nu știi încotro să o apuci, ești într-o continuă căutare a sensului vieții și ești epuizat/ă sau tot ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are sens

Vino să ne întâlnim sau caută pe altcineva care să te îndrume. De cele mai multe ori ne aflăm la intersecții de drumuri în viață și avem nevoie de cineva care să ne învețe să ștergem geamurile prin care privim viața.

Deși suntem interconectați, fiecare dintre noi este diferit și de aceea vindecarea nu poate veni prin aplicarea unui șablon sau a unui program standardizat. Vindecarea este un aspect personal și trebuie abordat individual, în modul și în ritmul potrivit fiecăruia.

Cuvinte dragi de la oameni speciali...

În prima sesiune cu Marian am făcut progrese imense în materie de transformare personală. Prin meditațiile sale ghidate, prin cursurile și conversațiile de grup, am învățat să stau în tăcere cu mine însămi, să-mi identific programele limitative și să redescopăr ce-mi doresc cu adevărat. Meditez de mulți ani, dar meditațiile din cursul ăsta au ceva aparte- simți cum te transformi de la o ședință la alta. Marian a fost ghidul perfect în călătoria reconectării cu mine însămi. Recomand cu mare căldură cursurile/ședințele cu Marian, dacă ai început să simți fiorii trezirii spirituale.

Lavinia M

Simt apreciere profundă pentru tot ce face Marian. De la el am învățat și continui să învăț acceptarea a tot așa cum este. Are o energie atât de calmă și blândă, încât este o plăcere să te afli în preajma lui. La orice vine cu soluții simple și atat de clare. Multumesc, Marian pentru tot ceea ce faci 🤗

 

 

 

 

 

Daniela Fornea

Sesiunile cu tine m-au ajutat să privesc viața dintr-o perspectivă diferită, mai frumoasă și mult mai plină de iubire. Lucrurile s-au schimbat în realitatea mea când am conștientizat că e nevoie ca eu să fiu în pace, ca totul în jur sa se modeleze după mine. Munca interioară este una care nu se oprește niciodată. Mulțumesc pentru toată deschiderea ta!

 

 

 

 

Mihaela B.

  ✅  Iată cum te pot ajuta în timpul acestor ședințe:

  • Identificarea blocajelor în care te afli și ghidarea energetică pentru a le depăși;
  • Transmutarea energiilor de vibrație scăzută ce se află în structurile tale;
  • Life coaching printr-o abordare energetică;
  • Ghidare pentru manifestarea alegerilor Sufletului tău;
  • Raportarea corectă față de tine, partener/ă, copii sau față de cei din jurul tău;
  • Ridicarea vibrației personale;
  • Curățări și echilibrări energetice personale, ale caselor/imobilelor sau ale obiectelor.

Despre mine

Trecând printr-un proces de transformare personală, am aflat că fericirea este mai profundă, vine din interior, este mulțumire autentică, împlinire, o avem deja, este în noi, în fiecare.

Unde are loc și care este contribuția ta

Online

Zoom-Icon

Contribuția ta

Pret

Cât durează

durata

Trimite acum datele tale de contact! Te contactez în cel mai scurt timp pentru a programa întâlnirea.

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?