Fii apă

Aș vrea să-ți vorbesc despre apă.

Corpul uman conține aproximativ 60% apă. Mai mult decât atât, procentul de apă depăștește 70-75% în creier și inimă.

Planeta Pământ este acoperită în proporție de 71% de apă, iar apa există în toate organismele vii de pe Pământ.

Știm că apa este emoție. Se cristalizează în forme geometrice uniforme, superbe, când este expusă energiilor pozitive. Pe de altă parte, atunci când este expusă energiilor negative, se cristalizează în forme neuniforme, urâte. Vezi studiile Dr. Mosaru Emoto.

Apa are trei stări de agregare: solidă, lichidă și gazoasă. 

Aș vrea să mă folosesc de apă, în cele trei stări de agregare, ca și metaforă pentru a explica modul în care văd eu Viața.

Stare solidă…

Acum mult timp, din cauza unei situații de viață, ai înghețat. Te-ai transformat brusc într-o bucată mare de gheață. Ai păstrat în interior toate rănile, traumele, credințele, emoțiile și energiile nepotrivite. Te-ai identificat cu ele. Făceau parte din tine.

Acum, în aceste timpuri, Universul ne forțează să ne dezghețăm, să devenim apa curgătoare. 

Stare lichidă…

În mod natural, apa va porni la vale și își va crea propria albie. Își va face loc prin crăpături, văi, va îmbrațișa tot ce-i va apărea în cale: bolovani, obstacole, etc.. Va hidrata pământul și toate ființele care-i vor ieși în cale. Va accepta să elibereze orice ființă vrea să iasă din ea, și în același timp va primi cu drag orice ființă va dori să intre în ea, să i se alature pe drumul ei.

Dar noi oamenii, acum fiind apă curgatoare, vrem să controlăm propria albie prin care curgem. Să modificăm traseul în funcție de interese de moment, fără să înțelegem care este cursul natural, firesc. Nu acceptăm să eliberam nimic, ținem tot, chiar dacă ne face rău. Mai mult, vrem să acumulăm mult mai multe lucruri sau persoane, astfel încât din apa limpede, ușor curgatoare care eram, devenim o mocirlă, o apa stătătoare care începe să miroasă, care este nocivă pentru cei ce se apropie.

În stare lichidă suntem acum o mare parte dintre noi. Universul ne-a ajutat să ne dezghețăm. Am început să curgem. Dar în curgerea noastră punem în mișcare tot ce țineam în noi: răni, traume, emoții și forme gând distructive. Avem toată susținerea să le eliberăm pe toate. Tot ce trebuie să facem este să nu ne opunem, să curgem lin la vale, așa cum ne duce Viața. Să acceptăm să eliberam tot ce nu este potrivit pentru noi, dar mai ales să permitem să integrăm tot ce ne este benefic pe drumul pe care-l avem de parcurs de acum încolo.

Să dăm drumul atașamentelor față de locuri, lucruri sau persoane. 

Să facem ca apa: să hranim cu energia noastră locurile prin care trecem, să apreciem lucrurile pe care le avem și să invaluim cu iubirea noastra toate persoanele care ne ies în cale.

Dacă facem acest lucru o să curgem ca apa, iar curgerea ne va fi ușoară.

Atunci o să ne umplem cu iubire față de tot ceea ce există și trecem în a treia stare de agregare.

Stare gazoasă…

În stare gazoasă apa umple spatii, hidratează mult mai subtil tot ceea ce atinge, acceptă în interiorul ei obiecte sau persoane fară să se atașeze de ele.

Ca om, fiind în această stare, doar Ești. Prin simpla ta prezență încăperile sunt umplute cu Lumină și Iubire, hrănești cu energia ta toate animalele și plantele din jurul tău și învălui în iubire necondiționată toți oamenii. 

Fii apă, Suflet drag!!

Te provoc să redevii TU!!

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?