Energia Eclipsei de Lună Sângerie – Mai 2022

Vă îmbrățișez, Visătorilor,

Pe data de 16 Mai vom avea Superluna Plină și Eclipsă de Lună Sângerie în semnul Scorpionului. O eclipsă de lună de sângerie este rară și puternică. Semnifică un sfârșit, un punct de închidere a unui capitol nu doar din viața noastră, ci și din călătoria noastră spirituală.

Eclipsele de Lună Sângerie își iau numele de la nuanța roșiatică pe care o ia Luna atunci când are loc o Eclipsă Totală de Lună. O eclipsă totală de lună sau o eclipsă de lună de sângerie cade întotdeauna pe o lună plină și este cel mai puternic tip pe care îl putem experimenta. Acest eveniment poartă greutatea a o sută de luni pline!

Sunt convins că ați mai simțit energia unei Luni pline până acum, atunci vă puteți imagina cât de puternică poate fi o Eclipsă de Lună de Sângerie. Energia ei este ceva ce putem simți la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual, iar efectele pot dura până la o lună.

Toate Eclipsele ne activează contractele Sufletului, aducând în față evenimente care sunt necesare pentru creșterea și evoluția noastră ca Ființe. Chiar dacă Eclipsele pot aduce provocări în calea noastră, ele ne așează întotdeauna acolo unde trebuie să fim.

În cadrul Eclipsei de Lună de Sângerie din mai 2022, suntem îndrumați să închidem ușa unui capitol din viața noastră. Această eclipsă reprezintă sfârșituri, închidere și finalizare. Ceva trebuie să se termine, iar această eclipsă va fi declanșatorul.

Pe măsură ce această Eclipsă cade în semnul transformator al Scorpionului, s-ar putea, de asemenea, să ne retragem în interior pentru a vindeca părți ale noastre la care nu ne-am uitat de foarte mult timp sau pe care le-am ascuns cu mare dibăcie, pentru a trece într-o stare de ființă mai profundă și mai autentică.

Scorpionul este reprezentat de capacitatea sa de a se transforma și de a-și pierde pielea. Dar energia Scorpionului este, de asemenea, conectată la Phoenix. Phoenix are capacitatea și puterea de a se naște singur din cenușă. Din cenușă se ridică în forma sa adevărată și cea mai înaltă.

Fiecare dintre noi are puterea de a face asta pentru noi înșine. În timp ce Eclipsa de Lună Sângerie poate aduce cenușă, aduce și promisiunea că și noi ne putem ridica la fel ca Phoenix și să ne renaștem la potențialul nostru maxim.

Ciclurile morții și renașterii fac parte din viață și pot fi cu adevărat evidențiate sub o eclipsă de lună sângerie. Fiecare dintre noi are propria călătorie, dar pe măsură ce această Eclipsă apare, gândiți-vă la ciclurile morții și renașterii din propria viață și cum ar putea fi activate pentru voi chiar acum.

Dacă Eclipsa aduce o încheiere la ceva din viața voatră, păstați în inimă credința că există oportunitatea de a te renaște din cenușă, în timp. Păstrați în inima voastră că, deși sunt provocatoare, Eclipsele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să fim pentru cea mai înaltă evoluție a sufletului nostru.

Pe măsură ce simțim construirea energiei acestei Eclipse, s-ar putea să avem nevoie să ne retragem sau să ne conservăm energia. În acest spațiu liniștit, s-ar putea să ne trezim prin conștientizări și realizări mai profunde despre calea noastră, relațiile noastre și situațiile în care ne aflăm.

Deoarece această Eclipsă poartă tema finalurilor, este posibil să fim nevoiți să renunțăm la ceva sau să realizăm că drumul noastră actual trebuie să se schimbe pentru a ne servi mai bine, de la un nivel mai înalt.

Eclipsele sunt un moment psihic extrem de sensibil, așa că acordați atenție oricăror sentimente sau intuiții sâcâitoare. Deoarece Mercur va fi, de asemenea, retrograd sub această eclipsă, s-ar putea să ne simțim în ceață mental sau chiar puțin confuzi cu privire la cum să procedăm în lumea noastră externă. Dacă se întâmplă acest lucru, luați-o ca pe o chemare de a intra în interior, de a avea răbdare și de a rămâne conectați la vocea voastră interioară.

Vocea noastră interioară știe întotdeauna calea și, deși această Eclipsă ne poate cere să avem puțină răbdare în ceea ce se întâmplă, putem avea încredere că vom avea toate răspunsurile de care avem nevoie în timp.

Sub această eclipsă de Lună de Sângerie, Venus și Chiron vor fi, de asemenea, aliniate. Această combinație planetară poate trimite vibrații purificatoare și vindecătoare în calea noastră, ajutându-ne să găsim resurse pentru închiderea rănilor care ne-au să suferim. Unele răni nu se pot vindeca niciodată, dar sub această Eclipsă există energii liniștitoare care ne pot sprijini să ne găsim echilibrul și puterea.

Deoarece Eclipsele de Lună de Sângerie sunt un moment bun pentru încheieri, putem folosi în mod conștient această energie pentru a stabili o intenție de a pune capăt oricăror răni, povești sau situații dureroase în care ne-am putea găsi.

Eclipsele ne ghidează mereu către următorul nostru pas, așa că, după stabilirea unei intenții, următorul lucru cel mai bun pe care îl putem face este să ne predăm și să avem încredere că energiile ne îndrumă acolo unde este necesar să mergem.

Marte și Neptun sunt, de asemenea, aliniate sub această eclipsă, ghidându-ne să ne concentrăm asupra conexiunii noastre spirituale. Marte este o energie neînfricată, condusă de războinici, în timp ce Neptun este despre o iubire și o conexiune superioară.

Această combinație de energii sub Eclipsa de Lună de Sângerie ne ghidează să ne concentrăm asupra bunăstării noastre spirituale și să ne amintim că suntem Ființe Divine, venite aici pentru o experiență umană.

🥰Te provoc să fii TU!

Sursă apreciată cu drag, ✨foreverconscious.com✨

#marianbucur #scoalavisatorilor

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?