Echinocțiul de primăvară

Anul acesta, echinocțiul de primăvară va fi pe data de 20 Martie, punctul de maxim la ora 11:37. Acesta marchează momentul în care ziua este egală cu noaptea și, de asemenea, mutarea Soarelui în zodia tropicală a Berbecului.

Deoarece Berbecul este considerat primul semn al zodiacului, echinocțiul din martie este, de asemenea, începutul noului an astrologic și reprezintă începutul unui nou ciclu zodiacal.

Echinocțiul din martie aduce și sosirea unui nou sezon, în emisfera nordică marcând începutul primăverii. 

Toate acestea combinate fac din Echinocțiul de primăvară o zi puternică pentru reînnoire, pentru noi începuturi, energie proaspătă și o schimbare a perspectivei.

În funcție de ceea ce face Mama Natură în jurul nostru, este posibil să ne simțim chemați să înflorim și să încolțim sau ne putem simți chemați să ne eliberăm și să ne lăsăm să ne pregătim pentru nou.

Mama Natură poate fi ghidul nostru și ne arată în ce direcție se mișcă energiile pentru noi.

Putem, de asemenea, să simțim intuitiv în această perioadă că suntem pregătiți cu adevărat pentru energiile anului 2021 și să înțelegem ceea ce poate urma.

În cele mai vechi timpuri, se credea că echinocțiul este un punct în care vălul dintre această lume și tărâmurile superioare era subțire. În acest moment al anului am putea auzi înțelepciunea strămoșilor noștri, a spiritelor naturii și a ghizilor noștri spirituali, îndrumându-ne, ghidându-ne spre Binele nostru mai Înalt.

Se spune că energiile echinocțiului sunt magice, un moment în care armonia coboară pe planetă, un moment în care am putea echilibra întunericul și lumina în interiorul nostru.

La fel ca un simbol yin și yang, nu le putem avea unul fără celălalt. Avem nevoie de întuneric pentru a vedea lumina și avem nevoie de lumină pentru a recunoaște întunericul. Echinocțiul este despre onorarea ambelor calități care trăiesc în interior – umbra noastră și lumina noastră divină. Este vorba despre recunoașterea faptului că lucrul cu această dualitate este călătoria sufletelor noastre aici, la Școala Pământului. Pentru echinocțiul din 2021, asteroidul Chiron planează în apropierea Soarelui, în Berbec, strălucind și oferindu-ne indicii pentru călătoria viitoare, pe măsură ce începem acest nou ciclu astrologic. Chiron este cunoscut ca vindecătorul rănit. Chiar dacă a suferit traume teribile, răni și nedreptăți, este capabil să folosească acest lucru ca și combustibil pentru a-l ajuta la vindecarea altora. Chiron a stăpânit arta de a-și lua rănile și de a le transforma în portaluri de forță și inspirație. Prezența lui Chiron ne face să ne simțim mai puțin singuri. Prezența lui Chiron ne permite să ne amintim că traumele noastre nu trebuie să ne doboare, ci pot fi în schimb combustibil pentru creșterea noastră. 

Chemați această energie în viața voastră oricum credeți că este cazul. Folosiți mesajul lui Chiron pentru a vă reaminti propriile forțe și superputerea voastră pentru a lua durerile trecutului și a le transforma în portaluri de potențial.

Energia lui Chiron va fi activă pe tot parcursul lunii martie și chiar în aprilie, așa că permiteți-i să se miște și să lucreze în felul său prin viața voastră.

Deoarece echinocțiul reprezintă și începutul anului astrologic, este, de asemenea, un moment bun pentru reflecție și pentru închiderea ultimelor 12 luni.

Dacă ne gândim la martie 2020, atât de multe în viața noastră s-au schimbat. Am trecut de la a trăi viața într-un fel, la a fi obligați să facem niște schimbări destul de drastice.

La nivel colectiv, ne-am confruntat cu multă durere, schimbare, anxietăți, frică și incertitudine.

Un an mai târziu, toată această energie își poate face efectul, așa că fii blând cu tine însuți și poate găsește modalități de a aduce mai multă ușurință și acceptare în locul în care te afli astăzi.

Onorați-vă pentru cât de bine ați făcut față oricăror schimbări sau răsturnări de viață și căutați modalități prin care puteți aduce mai multă ușurință, pace și acceptare în inima voastră.

Te provoc să redevii TU!!

Sursă apreciată cu drag🤗https://foreverconscious.com

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?