Cutia Pandorei

Aș vrea să-ți vorbesc despre Cutia Pandorei. Cunoști legenda, dar aș vrea să-ți spun versiunea mea.

În fiecare existență a ta, în fiecare viață, ai primit la naștere o cutie, o “cutie a Pandorei”sau mai bine spus, Cutia Ta. 

Ghizii tăi ți-au spus atunci: Ia această Cutie cu tine, în ea este așezată Esenta ta, toate calitățile, darurile, tot ceea ce Ești. 

Toate acestea sunt asezate în partea de jos a Cutiei. Deasupra sunt câteva pachete mai mici ce reprezintă alegerile tale pentru această viață, ce ai tu să cunoști, să înveți în această viață. Printre aceste pachete și deasupra lor, Cutia Ta este umplută cu rănile, traumele, fricile, emoțiile, aroganța, cruzimea, lăcomia, gelozia, ura, tristețea, teama, bolile, lenea, moartea, toată durerea și suferința pe care le duci cu tine de multe vieți încoace. Cele cu care te identifici atat de mult.

Ți-au mai spus, de asemenea, și care este Misiunea ta pentru această viață: Ai Misiunea să te descoperi pe tine, să traiești în Esența ta și să manifești în viață calitățile și darurile pe care le ai.

Până aici totul sună frumos, dar cum să faci acest lucru când tu nu poți ajunge la Esența Ta, când tu nu știi cu ce calități și daruri ai venit în această viață? Ele sunt tocmai acolo, jos, în Cutie. Și îți este atât de teamă să o deschizi…..

Te minți singur cautând în exterior cheia fericirii și a împlinirii tale. Fii curajos, fii onest cu tine însuți.

Cheia este la tine!!

Cât mai aștepți până să deschizi propria-ți cutie a Pandorei ? Cât mai aștepți până să începi să cureți tot ce ține Esența din tine la fundul acestei cutii?

Scoate tot de acolo. Confruntă-te cu ele și ELIBEREAZĂ-LE. Dacă poți singur, este perfect. Dacă ai nevoie de ajutor, caută pe cineva să te ghideze.

Te provoc sa redevii TU!!

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?