Curăță cupa

Zilele acestea mă gândeam la fraza “așezată” de Dante Alighieri, în Divina Comedie, pe Porțile Infernului: “lasciate ogni speranza, voi ch’entrate” – Lăsați orice speranță voi care intrați.

Gândul mi-a fugit la Paradis/Rai, dar nu la cel râvnit într-un fel sau altul de toata umanitatea, ci la cel Interior, cel care este la îndemana fiecaruia dintre noi. Eu pe porțile Paradisului Interior aș scrie : 

“Lăsați afară orice așteptare, voi, cei care intrați!”

Imaginează-ți că trăiești în Pace, în Pace cu tine însuți. Că trăiești fiecare moment al existenței tale așa cum vine, fără nici o așteptare de la cei din exterior sau de la tine. Trăiești cu credința că tot ce apare în fața ta este potrivit pentru tine. Aspectele pozitive să te bucure pentru că sunt atrase de bunatatea din interiorul tău, iar cele, identificate fals ca fiind negative, să te bucure pentru că, prin ele, vezi pe ce aspect poți lucra cu tine. Ce ai nevoie să vezi la tine, să iți asumi, să accepți și să eliberezi. Toate aspectele de vibrație scăzută pe care încă le mai ții în tine nu-ți mai sunt de folos pe drumul tău. Eliberează-le!! 

Poți trăi în Paradis sau în Infern în fiecare moment al existenței tale. Tu decizi în care, nimeni altcineva.

Curăță cupa care ești și acceptă să primești Iubirea ce curge către tine în fiecare moment. Umple-te cu Iubire și nu o respinge atunci când se umple propria-ți cupă. Las-o să se reverse, să curgă către toți cei pe care-i întalnești. Ii vei contamina și pe ei cu Iubire și vor dori să-și curețe propria cupă.

Umanitatea și Pamantul pot fi ajutate făcându-ne fiecare curățenie în propria casă, nu mergând să curățăm casa altora.

Te provoc să redevii TU!

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?