Buturuga mică răstoarnă carul mare

Am auzit de nenumărate ori acest proverb, fără să înțeleg la ce amploare se poate aplica.

Iată că trăim acest proverb în realitatea noastră fizică. Un virus cu dimensiuni microscopice răstoarnă o planetă întreagă, închide țări, dărâmă microuniversurile pe care ni le-am creat.

Cei care au învățat să folosească un calculator atunci când aveam descktop-uri, își amintesc că atunci când se bloca un program și nu știam ce să facem, apăsam butonul „RESTART” 😥. Mulți glumeam cu faptul că este cea mai importantă parte a unui computer. 😀

Acest lucru se întâmplă și acum, planeta se restartează singură. A așteptat mult, ne-a dat multe semne, dar noi nu vrem să înțelegem. 

De ce se întâmplă acest lucru ? Pentru că vibrația pământului a crescut foarte mult în ultimii ani și a depășit mult vibrația colectivă a oamenilor. Ne forțează să evoluăm personal, fiecare individ în parte, nu ca și țări sau economii. 

Pandemia care se împrăștie acum ne forțează să ne retragem din mulțime, în grupuri cât mai mici, până la nivel de individ. Să nu mai fim atât de conectați la conștiința colectivă, la programele societății în care trăim. Să ne retragem cu cei apropiați, cu noi, și să ne reevaluam viața, valorile, să ne redescoperim.

Este necesar să lucrăm cu fiecare dintre noi, să curățăm tot ce ne ține pe loc și să ne creștem vibrația personală. Starea potrivită este să avem o vibrație mare, să trăim echilibrați, împliniți, să luăm fiecare eveniment care vine ca pe o oportunitate de experimentare și să evoluam in acest fel. 

Noi, având vibrație mare, descărcăm această vibrație în pământ ajutând în acest fel întreaga planetă și fiecare ființa de pe ea.

Te provoc să redevii TU!

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?