Acum

☺️Cea mai importantă parte dintr-o călătorie este pasul pe care-l faci ACUM. Nu cel anterior și nici cel ce urmează. Acești pași sunt amintiri și proiecții. Pasul pe care-l faci ACUM este certitudine.

Iți călăuzești pașii prin viață făcând proiecții. Și cum faci acest lucru ? Cauți în memorie, iei informații de acolo și le proiectezi peste viitor. Dacă imaginea pe care o proiectezi peste viitorul tău este una pozitivă, atunci iți hrănețti deja ego-ul cu satisfacția sau mulțumirea realizării.

Mai practic: ai făcut un împrumut de satisfacție/mulțumire și le-ai dat ego-ului. Dacă cumva, pe parcurs, lucrurile nu se întamplă conform proiecției tale, atunci ai stări anxioase, chiar atacuri de paniăa pentru că ai “consumat” deja starea de satisfacție sau mulțumire și nu ai de unde să o dai înapoi.

Dacă imaginea pe care o proiectezi peste viitorul tău este una negativă, atunci ai stări anxioase, chiar atacuri de panică înainte de a se întâmpla ceva. Ego-ul tău va încerca să te oprească să acționezi pentru ca el vrea să trăiască. Și uite așa, tu nu vei experimenta și nu vei beneficia de șansele reale ca experiența din viitor să fie una pozitivă sau să înveți din greșelile tale.

Trecutul nu-l putem schimba orice am face, iar viitorul se poate întâmpla sau nu. Singurul moment în care putem face ceva, în care putem acționa, este ACUM.

😊Traiește ACUM! Iubește, îmbrațișează-l pe cel de lângă tine, iubește-te pe tine🥰, apreciază fiecare moment, fă ceea ce-ți place, soarbe încet din cafea și simte-i aroma…😇

Te provoc să redevii TU!

#igrow#caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?