21 decembrie 2020

Există atât de multe de despachetat în legătură cu această întâlnire ultra magică! Sunt sigur că, pe măsură ce ne apropiem de acest moment (scriu asta pe 6 octombrie 2020), voi avea mai multe informații care vor veni.

Să vorbim mai întâi despre ceea ce este aproape întotdeauna pe 21 decembrie a oricărui an – este Solstițiul.

Solstițiul este un moment în care vălul dintre dimensiuni este subțire. Este, de asemenea, un moment în care suntem mai deschiși și mai conectați cu energiile Pământului.

Suntem capabili să simțim cu mai mare ușurință că nu suntem doar ființe pe acest Pământ, ci ființe ale Pământului.

Solstițiul este, de asemenea, începutul unui nou sezon, în funcție de locul în care locuiți, iar un nou sezon aduce întotdeauna o tranziție de energie.

Saturnalia era un festival păgân sărbătorit la Solstițiul din decembrie și trebuia să amintească de Epoca de Aur – o perioadă în care era pace pe Pământ și Saturn era Soarele nostru.

Solstițiul din decembrie a fost ales pentru această zi, deoarece s-a spus că înseamnă „o întoarcere la lumină”.

În 2020, 21 decembrie, se remarcă ca fiind o zi puternică, nu doar datorită solstițiului, ci și datorită unei alinieri foarte rare care are loc anul acesta, cunoscută sub numele de Marea Conjuncție.

Mai mult, există și o Eclipsă totală de soare chiar înainte de aceasta, pe 14 decembrie, care se adaugă la energie.

Eclipsa solară deschide un portal către un nou început, iar Marea Conjuncție câteva zile mai târziu va amplifica această energie a portalului.

Deschiderea acestui portal va permite fluxurilor de energii de înaltă frecvență să ajungă pe planetă.

În mesajele canalizate pe care le-am primit, Pământul termină, de asemenea, o transformare la această dată, care permite nașterea unui „Pământ Nou”.

Nimic din jurul nostru nu se schimbă, planeta va arăta în continuare la fel, dar vor fi oferite noi frecvențe mai mari care ne vor ajuta să atingem noi înălțimi și moduri de viață.

Voi împărtăși mai multe despre aceste mesaje canalizate prin intermediul articolului, dar să aruncăm mai întâi o privire la evenimentul cosmic major din această zi – Marea Conjuncție și la ce poate aduce:

Marea Conjuncție 2020

Marea conjuncție are loc la fiecare douăzeci de ani și cam așa și este atunci când atât Jupiter, cât și Saturn se aliniază la același grad al zodiacului.

Marea Conjuncție reprezintă o schimbare a unei ere și a unui moment în care ne schimbăm modul de a vedea lumea.

Pe măsură ce viziunea noastră asupra lumii se schimbă, la fel se schimbă societatea și modul în care alegem să abordăm lucrurile.

În timp ce Marea Conjuncție are loc la fiecare două decenii, alinierea 2020 deschide ușa unui ciclu și mai mare.

În ultimii 200 de ani, Jupiter și Saturn s-au aliniat numai în semne ale pământului, dar anul acesta, pe 21 decembrie 2020, Jupiter și Saturn se vor alinia în semnul aerian al Vărsătorului.

Marea Conjuncție care se întâmplă într-un semn aerian pentru prima dată în ultimii 200 de ani reprezintă o schimbare și mai mare în viziunea noastră asupra lumii și a erei pe care urmează să ne angajăm.

Jupiter și Saturn se vor alinia, de asemenea, la zero grade de Vărsător, care este un grad extra semnificativ al zodiacului.

Zero reprezintă un potențial infinit și deține energia posibilităților nelimitate.

Marea Conjuncție care se întâmplă în Vărsător ne propulsează și mai mult în energia Epocii Vărsătorului.

Marea conjuncție și epoca Vărsătorului

Există multe dezbateri despre momentul în care începe Epoca Vărsătorului sau dacă ne aflăm deja în Epoca Vărsătorului.

Cred că suntem într-un punct de tranziție în care ne mutăm din Epoca Peștilor în Epoca Vărsătorului.

Marea Conjuncție este un punct cheie al acestei tranziții în Epoca Vărsătorului și este destinată să aducă în viața noastră multe aspect ale „Epocii Vărsătorului”.

În cadrul acestei mari conjuncții, am putea vedea o schimbare către o viață bazată pe comunitate.

Mai degrabă decât să căutăm sprijin pentru marile guverne, întreprinderi sau organizații, am putea în schimb să apelăm la organizații mai mici, conduse de comunitate și la întreprinderi mici.

S-ar putea să se concentreze mai mult asupra acestei idei că noi toți prosperăm atunci când comunitateaprosperă, mai degrabă decât o concentrare asupra indivizilor care încearcă să concureze între ei pentru a ajunge la vârf.

Marile conjuncții care au loc în semnele pământului în ultimii 200 de ani ne-au împins atenția spre ambiție, guvernare mare și afaceri mari. Ne-a făcut să ne concentrăm pe bogăția și bunurile materiale și să creăm și să construim lucruri tangibile pentru viitor.

Marile conjuncții care trec acum la semne aeriene ne vor oferi o atenție către comunitate și o abordare mai comunitară. Eforturile umanitare vor fi importante, iar tehnologia va fi favorizată. Vom vedea mai multe lucruri create online decât în ​​lumea fizică.

La un nivel și mai profund, Marea Conjuncție din 2020 ne-ar putea permite să vedem că suntem cu toții conectați.

 Va începe să ne deschidă mintea către niveluri superioare de conștiință care înțeleg că nu există separare între noi.

Marea Conjuncție în Vărsător poate aduce idei de viață bazată pe comunitate, unde suntem cu toții văzuți ca egali și unde se pune accentul pe “toată lumea prosperă”, mai degrabă decât pe câțiva indivizi.

Deși aceasta este o energie frumoasă și ne poate ajuta să creăm o lume nouă, trebuie să fim atenți la pierderea simțului individualității, la pierderea propriilor noastre gânduri și credințe în favoarea a ceea ce gândesc masele și să devenim mai conectați și mai dependenți pe tehnologie.

Calea pe care alegem să o luăm este calea pe care alegem să ne concentrăm, ceea ce mă aduce la energiile psihice incredibile care sunt prezente și acum.

Semnificația spirituală pentru 21 decembrie 2020

Toată energia cosmică din acest an ne-a condus la închiderea unui ciclu karmic masiv pentru planetă.

Pe măsură ce portalul Eclipsei totale de Soare se deschide și se intensifică sub Marea Conjuncție, cu toții vom putea păși într-un „Pământ Nou”.

Am primit mesaje canalizate în acest sens, care mi-au fost arătate ca desen.

Desenul care mi s-a arătat era Pământul nostru fiind forțat prin acest tunel de spirale. Pe măsură ce se mișcă prin acest tunel, este presurizat atât de mult încât este forțat să se împartă în două pe măsură ce părăsește tunelul. Aproape ca o divizare celulară.

Aceste două celule sunt ale aceluiași Pământ, dar reprezintă două noi dinamici energetice cu care ajungem să lucrăm pe această planetă, care nu ne erau disponibile până acum.

Una dintre aceste „celule” reprezintă căderea înapoi în vechile tipare karmice, aproape ca și cum nu am progresa sau nu mergem înainte, în timp ce repetăm ​​aceeași buclă. Dacă continuăm să ne mișcăm pe această cale, în cele din urmă mergem dincolo de trecutul pe care îl cunoaștem și într-un întuneric mai profund.

Cealaltă „celulă” reprezintă înaintarea în noi căi nemaivăzute până acum. Trecem la întinderea abilităților noastre ca ființe umane și la a putea crea lucruri care nici măcar nu sunt percepute în prezent de mintea noastră. Dacă continuăm să ne mișcăm pe această cale, în cele din urmă ne întindem la niveluri noi și superioare de conștiință.

Alegerea „celulei” pe care dorim să o urmăm este a noastră și, pentru majoritatea oamenilor, s-ar putea să ne găsim echilibrate între amândouă.

În esență, frecvența planetei se extinde. Suntem capabili să accesăm frecvențe mai mari decât înainte, dar și frecvențe mai mici decât înainte.

Frecvențele cu care suntem familiarizați înainte de a se produce această divizare vor deveni, de asemenea, mai ușor de întreținut și de accesat. Aceasta înseamnă că toate energiile de înaltă frecvență cu care ne-am conectat în trecut ne vor fi mai ușor de operat.

Multe alte persoane intuitive au preluat mesaje similare despre 21 decembrie. Mulți vorbesc despre faptul că este o „împărțire a liniei timpului” în care va exista această divizare suplimentară dintre viața 3D și viața 5D.

Acest lucru este valabil și pentru ceea ce am văzut. Cu toate acestea, 5D ne-a fost întotdeauna oferit, simt doar că va deveni mai ușor să ajungi acolo și să rămâi mai ușor acolo.

Pentru cei care trăiesc în 5D, noi frecvențe și coduri de lumină vor fi de asemenea realizabile și asta este ceea ce este interesant! Cine știe ce noi abilități sau înțelepciune și cunoaștere spirituală vor începe să se îndrepte spre Pământ.

Pentru cei care trăiesc în 3D, viața va continua să urmeze aceeași traiectorie, totuși, în funcție de locul în care este poziționată frecvența lor, pot fi capabili să simtă fie această lumină în creștere, fie adâncirea întunericului.

Cum să vă pregătiți pentru 21 decembrie 2020

Pe măsură ce ne apropiem de această dată, va deveni important să vă mențineți vibrațiile ridicate.

Cu cât frecvența planetei este mai mare în momentul „împărțirii”, cu atât gama de frecvențe noi va fi mai mare pentru noi.

Păstrând vibrațiile noastre ridicate, putem, de asemenea, crește frecvența planetei, făcând mai greu pentru ceilalți să se scufunde în orice vibrații inferioare.

Ne putem menține vibrația ridicată nu încercând să fim pozitivi tot timpul, ci fiind onești cu noi înșine.

Vibrația noastră fredonează cel mai tare atunci când suntem sinceri cu modul în care ne simțim, conectăm și acceptăm cine suntem – cu defecte și calități.

Această „despărțire” care se creează pe Pământ ne ajută în cele din urmă să atingem noi niveluri de creștere. Ne va fi oferită mai multă lumină și, cu această speranță, mai multă pace și mai multă prosperitate.

21 decembrie 2020 ar fi ziua perfectă pentru a vizualiza ceea ce doriți să atrageți și ceea ce doriți pentru lume.

Este o zi bună pentru a clarifica asupra a ceea ce doriți să vă concentrați, pentru a vă conecta la propria spiritualitate și pentru a obține foarte clar intențiile dvs. axate pe inimă.

Te provoc să redevii TU!

Sursă apreciata cu drag🤗https://foreverconscious.com

#igrow #caleaiubiriineconditionate

Facebook
YouTube
WhatsApp
Scrie un mesaj!
Cum te pot ajuta?
Salut, cum te pot ajuta?